Parameters

’t Is toch wat…. Naar de één voor een ontwerp, naar de ander voor de uitvoering, naar een volgende voor de foto, de website of het drukwerk. En dan maar zien dat alle puzzelstukken in en bij elkaar passen. Als je wilt leren vloeken moet je het zo doen….

Of doe het anders lekker zelf! Bestel een olijk logootje op Fiverr. Haal een gekunsteld fotootje van Shutterstock. Kies een kek websiteje bij Wix. Schiet zelf een tof videootje met je SmartPhone. En rammel effe een obligaat kuttekstje in mekaar.

Hou toch op, nergens voor nodig. Breng alles onder 1 dak. Full service, one-stop-shopping. Bij iemand die de lijnen kan uitzetten, in eigen hand kan houden en waar nodig strak kan trekken. En ook nog eens de grote lijn bewaakt. Evenals de kwaliteit en de kosten trouwens…….

Advies

regie

Wie houdt er overzicht? Zet de lijnen uit en bewaakt ze? Wie stemt alle onderdelen op elkaar af? Juist ja, wij dus….

strategie

Kijk effe verder dan je neus lang is. Denk effe door. Kijk naar waar je vandaan komt. Maar vooral ook waar je naar toe gaat…..

concepten

Stem alle doelgroepen, alle boodschappen en alle media op elkaar af. Dat versterkt de kracht van zowel de communicatie als de marketing….

planvorming

Alle niet-geplande marketing en communicatie is in wezen weggegooid geld. Er wordt al genoeg gekakeld en geroeptoeterd in de media….

training

Zij die het weten, onderwijzen het. Zij die het kunnen, doen het. Wij doen beiden. Zowel voor groepen als voor individuen…..

ONTWERP

huisstyling

De Stijl van het Huis moet tijdloos, onderscheidend en herkenbaar zijn. Werk dus voor vakmensen. Niet voor fröbelende lulhannessen….

websites

Websites beginnen hun belang te verliezen. Maar blijven voorlopig met voorsprong het belangrijkste medium. Op de achtergrond….

grafisch ontwerp

Wie weet er nog van typografie, kleurgebruik, vlakverdeling of drukwerkvoorbereiding? Nou, wij dus. En da’s maar goed ook….

digitaal ontwerp

Een aparte tak van sport. Waarbij de achterliggende techniek een doorslaggevende rol speelt. Dat maakt het zo deksel ingewikkeld….

ruimtelijk ontwerp

Betekent vaak letterlijk en figuurlijk een extra dimensie. Bij een verpakking, een beursstand en/of een display bijvoorbeeld….

CONTENT

tekst

ong copy, medium copy en vooral ook short copy. Want webteksten vragen om kort en vooral krachtig taalgebruik…..

fotografie

Reportage-fotografie, studio-fotografie, portret-fotografie, landschaps-fotografie, product-fotografie. Inclusief de beeldbewerking….

film

Elke boerelul van filmpjes maken. Sterker nog, dat doen ze ook. Veel meer dan een smartphone heb je niet nodig. Of toch wel…?

geluid

We ‘doen’ geluid. Niet alleen bij films. Ook bij evenementen, congressen, optredens of festivals. Om te voorkomen dat horen en zien je vergaat….

techniek

De technische veroudering bij programmatuur, apps, apparaten en vooral mensen speelt een steeds grotere rol. ’t Is bijblijven of blijvend afhaken….

MEDIA

nieuwsbrieven

Soms in MailChimp, soms in PDF, soms met links naar de website. Verschillende manieren om de spambox te omzeilen. We kennen het en we kunnen het….

print

Het belang van drukwerk mag dan sterk zijn afgenomen, vlak de rol van de folder of de advertentie niet uit. Analoog is soms heel logisch….

eigen media

Iedereen is tegenwoordig z’n eigen uitgever. En verdomd, iedereen tettert er maar wat op los. Daar wordt het niet overzichtelijker van….

massa media

De rol van kranten, RTV en tijdschriften is inmiddels sterk afgenomen. Geen reden om ze dan ook maar gelijk af te schrijven….

sociale media

Hoe asociaal zijn die sociale media eigenlijk? Het vereist nogal wat vakmanschap om je daarin positief te onderscheiden….

PUBLICITEIT

pers

Vooral de lokale en regionale media hebben een voortdurende behoefte aan nieuws. Maar dan moet je het wel kunnen maken. En verkopen….

free publicity

Contradictio in terminis. Gratis publiciteit bestaat niet. Sterker nog, de prijs daarvoor kan behoorlijk hoog zijn…..

netwerken

Soms lijkt netwerken net werken. Sterker nog, het is keihard werken. Aan je contacten, je uitstraling en je beeldvorming…..

evenementen

Maak van je boodschap een belevenis. Of maak van je belevenis een boodschap. Verantwoorde herrie vraagt om vakmanschap….

public affaires

Politiek kan niet zonder het bedrijfsleven. En het bedrijfsleven niet zonder politiek. Wij zorgen dat ze elkaar weten te vinden….